Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

Crew catering

Tijdens een opnamedag is uw crew hard aan het werk. Vaak onder flinke tijdsdruk. FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur is ervaren in het verzorgen van crew catering bij o.a. de opnames van nieuwe tv-programma’s of tv-shows. Wij begrijpen als geen ander de flexibiliteit die hierbij nodig is.

Lees meer

Bedrijfsfeest

Voor elk bedrijfsfeest, klein of groot, biedt FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur passende oplossingen. Van gezellig borrel tot aan een groot themafeest.

Lees meer

Relatie evenement

Hoe zorgt u ervoor dat u relaties aan uw bedrijf bindt? Wij koesteren de band met uw relaties precies zoals u dat doet.

Lees meer

Product presentaties

Bij product presentaties zijn een goede naamsbekendheid van het bedrijf en een positieve ervaring met het merk en het nieuwe product de doelstellingen.

Lees meer

Event catering

Event catering is de ideale manier om de organisatie van uw evenement, beurs of festival uit handen te geven. Wij kunnen uw event tot in detail regelen, of het nou gaat om een draaiboek, de culinaire invulling of de aankleding, FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur heeft hier ruime ervaring in.

Lees meer

Personeelsfeest

Een personeelsfeest is dé gelegenheid om op een ontspannen manier bij te praten met uw collega's. Een goed glas wijn en smaakvolle happen zijn hierbij onmisbaar. FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur neemt u graag de zorg uit handen voor de culinaire invulling en organisatie hiervan. Wij weten wat er komt kijken bij een succesvol personeelsfeest. Door ons betrouwbare netwerk kunnen wij u hierin compleet ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan de inhuur van sta-tafels, glaswerk en andere benodigdheden om dit tot een groot succes te maken en waarover uw collega's nog lang zullen napraten.

 

Lees meer

Vergadering

Tijdens uw vergadering verzorgen wij de catering geheel aangepast aan uw wensen. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met dieetwensen.

Lees meer