Locaties & Samenwerking

In de afgelopen jaren heeft FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur prettige samenwerkingen opgebouwd met diverse partijen. Bij alle bedrijven is kwaliteit de belangrijkste kernwaarde, maar daarnaast gaat het natuurlijk ook om vertrouwen, de continuïteit en het flexibel met elkaar samenwerken. Met de volgende partijen werken wij graag samen:

FIER BUSSUM

Het centraal gelegen Fier Bussum is een locatie met een bijzondere geschiedenis op een buitengewone plek. Het oude fort wat vroeger diende als verdedigingswerk, is nu omgetoverd tot een stoere evenementenlocatie voor zakelijke en particuliere doeleinden.

Lees meer

NAARDERBOS

Naarderbos is een multifunctionele locatie op een unieke plek; centraal gelegen, zeer goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid, voorzien van verrassende technische snufjes en dat alles in combinatie met goede catering. Uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als beurzen, congressen, presentaties, productintroducties, vergaderingen etc.

Lees meer

DE HOLLANDSCHE MANEGE

Een zakelijke bijeenkomst in een historische, hippische omgeving. De Hollandsche Manege is in 2019-2020 geheel verbouwd en aangepast om naast manege, ook als evenementenlocatie in te zetten. De Hollandsche Manege is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, hartje Amsterdam, waar sfeer, historie en ambiance samenkomen met de allernieuwste voorzieningen qua licht, geluid, internet en horeca.

Lees meer

DE TINFABRIEK

De Tinfabriek heeft één duidelijke missie:

Zorgen voor een duurzame, inspirerende omgeving waar jouw klanten, relaties en medewerkers graag willen zijn, om samen te werken en elkaar business te laten excelleren.

Lees meer

KUNSTLINIE ALMERE FLEVOLAND

Met drie prachtige theaterzalen en sfeervolle subruimtes met adembenemend uitzicht op het weerwater is Kunstlinie Almere Flevoland de ideale locatie voor uw zakelijke event!

Lees meer

BOMENCENTRUM NEDERLAND

Net buiten Baarn, direct nabij de A1, ligt de ruim 25 hectare grote bomenkwekerij van een bijzondere onderneming; Bomencentrum Nederland. Op de terreinen bevinden zich ook twee groene evenementenlocaties; het Groene Paviljoen en de recente geopende Jardin d’Hiverre.

Lees meer

FILMTHEATER HILVERSUM

Heerlijk filmtheater in het hartje van Hilversum waar je dagelijks kunt genieten van de beste films. Voor en na de film kun je in onze sfeervolle foyer terecht voor een gezellig drankje.

Lees meer