Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

Buffet

Onze buffetten zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Altijd bereid met de meest verse ingrediënten en een flinke dosis passie.

FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur heeft enkele suggesties voor de buffetten op een rijtje gezet, maar het is altijd mogelijk om andere ideeën te overleggen. Wij zijn van alle keukens thuis! Verder zijn er ook uitgebreide mogelijkheden voor mensen die een speciaal dieet volgen of bijvoorbeeld vegetarisch zijn. Daarnaast zijn alle producten zoveel mogelijk biologisch, lokaal en duurzaam.

Ook is het mogelijk om het servies, glaswerk en bestek of bijvoorbeeld een bijpassend wijnarrangement erbij te bestellen.

Onderstaand een greep van de diverse mogelijkheden die wij bieden.

Gooisch buffet:

KOUD
Gerookte en gedroogde ham met cantaloupemeloen
Salade Waldorff, knolselderij, appel, mandarijnpartjes en walnoten
Schaal met diverse lokale boerenkazen, landelijke vleeswaren en ingelegde groenten
Groene salade met rauwkorst van het seizoen

WARM
Gekonfijte kalfsukade met paddestoelen en groene kruiden
Gebraden kippenpoten met honing, mosterd en citroen
Gemarineerde zalmmoten met geroosterde gele en paarse biet en venkel
Stamppot rucola van grove aardappelpurée met notensla
Geroosterde groenten van het seizoen
 
OVERIG
Boerenbroden wit en bruin
Boter en kruidenboter
Humus en olijventapenade
 
Prijs is € 27,50 p.p. (vanaf 30 pers.), kinderen van 4 t/m 11 jaar € 13,50
 
Bij minder dan 30 personen wordt een aangepaste prijs gehanteerd.

Meer informatie

 

Zomers buffet:

KOUD
Salade van cousocus met sinaasappel, komkommer, abrikozen en munt
Vitello Mackarello van rosé gebraden kalfsvlees met luchtige makreelmousse
Salade met gegrilde watermeloen, feta en basilicum
Salade van tuinerwten, haricot verts, bieslook, grapefruit en hazelnoten
Frisse rauwkostsalade

 
WARM
Pikante kippedijen met tomaten en verse oregano
Vis van het seizoen 'en pailotte' met prei, citroen, kruiden en boter
Fusilli pasta met gewokte paksoi en gekonfijtte gamba's
Zoete aardappel met crème friache en bieslook
Geroosterde groenten van het seizoen
 
OVERIG
Diverse broden wit en bruin
Boter en kruidenboter
Tomaten -en olijventapenade
 
Prijs is € 27,50 p.p. (vanaf 30 pers.), kinderen van 4 t/m 11 jaar € 13,50
Te bestellen van juni t/m september
 
Bij minder dan 30 personen wordt een aangepaste prijs gehanteerd.

Meer informatie

 

Italiaans buffet:

KOUD
Salade van olijven, artisjokharten, paprika, komkommer en zongedroogde tomaat
Vitello Tonato van rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Salade met Parmaham, gorgonzola en vijgen
Salade Caprése met mozzarella, gepofte tomaat, rucola en pesto
Pasta salade met pesto, komkommer, tomaat en olijven

 
WARM
Gepocheerde kabeljauw met groententagliatelle en pesto-roomsaus
Osso Buco van kalfschenkel, gegaard met tomaat en verse oregano
Lasagne bolognese, volgens traditioneel recept
Fusilli tricolore pasta met spinazie en Parmezaanse kaas
Geroosterde Italiaanse groenten
 
OVERIG
Focaccia en ciabatta wit en bruin
Olijfolie en zeezout
Tomaten -en olijventapenade
 
Prijs is € 27,50 p.p. (vanaf 30 pers.), kinderen van 4 t/m 11 jaar € 13,50
 
Bij minder dan 30 personen wordt een aangepaste prijs gehanteerd.

Meer informatie

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden. FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur biedt ontzettend veel mogelijkheden voor het samenstellen van originele menu's. Er is bijvoorbeeld ook o.a. een Herfst, Winter, Stamppot, Indisch of Zeebuffet buffet mogelijk. We geven u graag een aantal suggesties, maar alles is bespreekbaar. Ook bieden wij diverse mogelijkheden voor mensen die een speciaal dieet volgen of bijvoorbeeld vegetarisch zijn. Onze passie voor lekker eten met verse ingrediënten kunnen we ook uitstekend kwijt in deze gerechten.

Facebook Twitter Google+ Pinterest