Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

Happen

Onze happen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, bijvoorbeeld als tapas, amuses of 'bites'. De diversiteit is oneindig en gevarieerd qua soort. Biologisch vlees, duurzame vis, ambachtelijke kaas en verse groenten en fruit worden gebruikt voor het bereiden van onze happen.

Lees meer

Lunch

Onze lunches bij FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Altijd bereid met de meeste verse ingrediënten en een flinke dosis passie. De broodjes worden dagvers geleverd door de lokale bakker. Onderstaand hebben wij een aantal suggesties voor u weergegeven. Het is uiteraard altijd mogelijk om andere ideeën te overleggen. Er zijn namelijk ook uitgebreide mogelijkheden voor mensen die een speciaal dieet volgen of vegetarisch zijn.

Onze lunches zijn uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een soepshooter en een salade. Of wat dacht u van een heerlijke huisgemaakte smoothie? We stellen graag uw complete lunch met u samen!

Lees meer

Buffet

Onze buffetten zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Altijd bereid met de meest verse ingrediënten en een flinke dosis passie.

Lees meer

Diner

Onze diners zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Ook voor aanvullende diensten kunt u bij FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur terecht. Zoals het verzorgen van het servies, glaswerk of personeel.

Lees meer

Traiteur

Lees meer

High Tea

Wij verzorgen ook complete High Tea’s op locatie. De High Tea wordt geserveerd in buffetvorm en bestaat uit een assortiment van voedzame, hartige gerechtjes en zoete lekkernijen. Eventueel geserveerd met verschillende theesoorten, koffie en bijvoorbeeld vruchtensappen. Een ware verwennerij!

Lees meer

Bites

Bites zijn kleine happen die gemakkelijk staand te eten zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld een feest waar niet aan tafel gezeten kan worden.

Lees meer

BBQ

Samen met de zon komen ook de barbecues weer tevoorschijn. FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur verzorgt het allemaal voor u.

Lees meer

Snacks

Bij FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur hebben we verschillende mogelijkheden in snacks voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, borrel of andere gelegenheid.

Lees meer