Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

Walking Dinner

Een walking dinner van FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur bestaat uit diverse makkelijk te eten kleine gerechtjes die in kleine porties geserveerd worden. Hierbij hoeven de gasten niet persé aan tafels plaats te nemen en is alles daarom erg flexibel. Het walking dinner kan hierdoor ook goed buiten plaatsvinden of bij slecht weer toch weer naar binnen verplaatst worden. Onderstaand enkele suggestiemenu's. Uiteraard gaan we ook graag in gesprek om een menu geheel op uw wensen af te stemmen.

Prijs 5-gangen € 29,50 p.p. (vanaf 30 pers.), exclusief koks
Prijs 6-gangen € 34,50 p.p. (vanaf 30 pers.), exclusief koks
Prijs 7-gangen € 39,50 p.p. (vanaf 30 pers.), exclusief koks
 
(Bij minder dan 30 personen wordt een aangepaste prijs gehanteerd)


KOUD

  • Carpaccio van zeebaars met antiboise, salade van kruiden en notensla
  • In bietensap en vodka gemarineerde zalm met een spaghetti van courgette, gepofte tomaat, crème van mierikswortel en sjalotvinaigrette
  • Gemarineerde runderbavette 'Wijdemeren' met frisse tomatensalade, kruidensla en dragonmayonaise
  • Oosters gemarineerde eendenborst, salade van glasnoodles, sesam, jonge bosui, chutney van ananas, mango en rode peper


KOUD VEGA

  • Carpaccio van gepofte gele en paarse biet met crème van geitenkaas en gepofte quinoa
  • Tataki van watermeloen, gepekeld en gedroogd met gel van amandelmelk, geroosterde amandelen en basilicumcress
  • Udon noodle salade, roasted sesame, wakame en daikoncress
  • Groentetuintje; salade van ingemaakte minigroentjes, groentechips, spuigroenten en 'tuinaarde' van olijven
  • Vegetarische sushi met avocado, komkommer, wakame en wasabimayonaise

SOEPSHOOTERS

  • Licht pittige aubergine-paprikasoep
  • Shooter van doperwtensoep met gerookte paling en crème van spekjes

 WARM

  • Coquille omwikkeld met spek, aardappelcrème en pesto van lavas
  • Gekonfijte gamba's met een citroenrisotto, espuma van kreeft en gegrilde groene asperges
  • Oven gegaarde kabeljauwbuik met groene linzen, tomaat en olijfolie vinaigrette
  • Geroosterde gevulde parelhoen met zoethout, bospaddestoelen en een stroop van aceto balsamico
  • Zacht gegaarde kalfsukade in eigen j'us met gratin, crème en kaantjes van aardappel
  • Kalfswang, opperdoezer ronde aardappel in de schil, geroosterde bospeen, dragon en Parmezaanse kaas

 WARM VEGA

  • Fregolapasta met pommodorisaus en groenteratatouille
  • Meergranen risotto met maiscrème, babymais, piment d'espelette, vanilla en popcorn
  • Quinoa met geroosterde wortel, honing, granaatappel en hazelnoten

 ZOET

  • Pure chocoladecrème met in sinaasappel gegaarde Gieser Wildeman
  • Aardbeiensoep met Moscato d'Asti, vanille en chocoladetruffel
  • Clafoutis met abrikozen
  • Chocolade fondants met rood fruit coulis, frambozensorbet en crumble

 

Meer informatie

Facebook Twitter Google+ Pinterest