Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

Walking Dinner

Een walking dinner van FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur bestaat uit diverse makkelijk te eten kleine gerechtjes die in kleine porties geserveerd worden. Hierbij hoeven de gasten niet persé aan tafels plaats te nemen en is alles daarom erg flexibel. Het walking dinner kan hierdoor ook goed buiten plaatsvinden of bij slecht weer toch weer naar binnen verplaatst worden. Onderstaand enkele suggestiemenu's. Uiteraard gaan we ook graag in gesprek om een menu geheel op uw wensen af te stemmen.

Lees meer

Film & Food

Elke maand verzorgen wij exclusief bij Filmtheater Hilversum een heerlijk filmdiner met aansluitend de voorpremière van een nieuwe film. Check de website van het Filmtheater voor de datum van deze maand.

Lees meer

Thema events

Thema events zijn door ons makkelijk te verzorgen. Wij van FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur helpen u graag met de organisatie en culinaire invulling hiervan. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Lees meer

Sitdown Dinner

Onze diner’s zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Ook voor aanvullende wensen kunt u bij ons terecht. Onderstaand een aantal suggesties door onze professionele koks samengesteld. Wij maken graag een passend menu voor u op maat!

Lees meer